Pakowanie próżniowe w gastronomi i handlu.

brak zdjęcia Nowoczesna kuchnia oczekuje półproduktów najwyższej jakości. Aby zachować świeżość na dłuższy czas można wykorzystać przechowywanie w opakowaniach próżniowych. To pozwala na przygotowanie większych zapasów gotowych porcji. Zgrzewarka próżniowa przy pomocy specjalnych folii szczelnie pakuje dowolną żywność. W procesie pakowania wysysane zostaje powietrze i zachowana próżnia. To uniemożliwia rozwój bakterii. Tak zapakowany kawałek mięsa można w opakowaniu gotować w niskiej temperaturze. To zapewnia, że w potrawie zostaną wszystkie aromaty a samo mięso będzie kruche. Zgrzewarka próżniowa może być wykonana w wersji dla gospodarstwa domowego lub większej z pojemnikiem. Ta druga przeznaczona jest do punktów handlowych lub lokali gastronomicznych.

Wejść/Wyjścia: INF/INF  •  Punkty: 54 745

Galeria zdjęć

Nasze usługi

w przygotowaniu